Autosalg har åpnet avdeling i Myrkdalen

Autosalg AS har med alle våre Honda, Jeep og Fiat firehjulstrekkere i år inngått et samarbeid med et av Vestlandets flotteste og mest snøsikre skisteder.

Vi vil i løpet av sesongen ha utstilt forskjellige modeller utenfor hotellet, og vi vil også være til stede på diverse arrangementer i vinter. Bl.a. sammen med MX-sport når de har skitesting, og hva er vel da mer naturlig enn også samtidig kunne prøvekjøre en 4 WD på glatten ?

Ønsker du ellers å prøvekjøre den bilen vi har utstilt når du er i Myrkdalen, er det bare å kontakte resepsjonen, så ordner det seg

Vi vil i løpet av sesongen også dele ut gratis skikort til dere som kommer til Autosalg og prøvekjører en av vår bilmodeller, og du vil da også være med i trekningen av en gratis weekend for 2 med gratis skikort og full pensjon på hotellet.

Ellers vil vi selvsagt også gjenta suksessen med gratis transport for hyttefolk hjem fra After Ski når vi er der, og selv om snøen skulle fortsette å lave ned, skal vi garantert få dere hjem til hytten.

Vi har gjennom årene erfart at svært mange av våre kunder har en aktiv tilværelse, og vårt samarbeid med Myrkdalen hotell var derfor et helt naturlig valg for oss, og noe vi også tror mange våre kunder kan få glede av.

God tur til fjells i en bil fra Autosalg AS !!

Se aktivitetskalender på myrkdalen.no