• Kontakt en selger

 • Prøvekjør BYD T3

  Prøvekjør nybil

  Bestill en helt uforpliktende prøvekjøring i dag.

  Ønsker du en prat om BYD T3

  Kontakt en selger

  Send inn ditt telefonnummer så ringer vi deg.

BYD T3

BYD T3 Nå er BYD eTP3 el-varebil kommet til Norge! T3 har inntil 310 km* rekkevidde (WLTP), smarte lagringsløsninger og 8 års batterigaranti. T3 er en el-varebil som er perfekt for rørleggeren, håndverkeren eller til varetransport i byen.

 • Pris Fra: 338.660,-*
 • Rekkevidde (WLTP): 310 km
 • Varerom: 3.5 m3
 • Enova støtte inntil: 11.000.-*

På utkikk etter en ny el-varebil?

Nå er BYD T3 el-varebil kommet til Norge!

T3 har inntil 310 km* rekkevidde (WLTP), smarte lagringsløsninger og 8 års batterigaranti. T3 er en el-varebil som er perfekt for rørleggeren, håndverkeren eller til varetransport i byen.

Med eTP3 får du en elektrisk varebil som har skyvedører på begge sider, noe som gjør at du enkelt kan ta varer og andre ting enkelt inn og ut av bilen.

Ved kjøp av T3 vil du kunne få inntil kr. 35.000,- i ENOVA-støtte*. Les mer om dette her.

*Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP urban syklus. Klikk på linken for komplett oversikt over rekkevidde og teknisk informasjon. Du kan lese mer om rekkevidde og forbruk her. Ønsker du å vite mer om lading kan du klikke her.

 

Rekkevidde og forbruk

BYD T3 har en klasseledende rekkevidde på inntil 310 km* (WLTP). Rekkevidden påvirkes av flere faktorer, som for eksempel temperatur, kjøremønster, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP-syklus, og er den mest vanlige målemetoden som brukes. 

Les mer om rekkevidde og forbruk her

Test rekkevidden selv

Hvilken rekkevidde elbilen man velger faktisk har, stemmer ikke alltid overens med den WLTP-rekkevidden som er oppgitt. Dette henger nøye sammen med den enkeltes kjøremønster og kjørestil. Den som i alt vesentlig bruker bilen til handleturer, kjøring av barn til trening og andre fritidsaktiviteter, familiebesøk i nærområdet osv., vil som oftest oppleve at rekkevidden i daglig bruk er godt over det som er oppgitt. På samme måte vil bileiere som ofte kjører på motorvei i høye hastigheter gjerne oppleve det motsatte – at rekkevidden er kortere enn det som er oppgitt. Dette finner man egentlig bare svar på selv, ved å teste rekkevidden mot eget kjøremønster, og se hvor langt man faktisk kan kjøre før elbilen igjen bør lades.

Vesentlig lavere bilholdskostnader

Det idéelle utgangspunktet for en kommende elbilkjøper, er derfor et kjøremønster som tilsvarer gjennomsnittet for tyngden av norske bileiere – opptil 80 – 100 kilometer daglig. Med en god hjemmelader på garasjeveggen er man da sikret fulladet bil hver morgen, og en uslåelig driftsøkonomi! Kjører man stort sett bare på strøm hentet fra hjemmeladeren, vil kostnaden per kjørte km for energi bli en brøkdel av tilsvarende kjøring med fossilt drivstoff. Beregninger viser også at de totale bilholdskostnadene pr. år er vesentlig lavere for en elbil enn for en bil som kjører på fossilt drivstoff.

Lading

Bilens batteri har en batterikapasitet på 50,3 kWt som kan lades fra 30 til 80 prosent på 30 minutter med DC-hurtiglader (CCS). Ladetiden med AC-tilkobling regnes til ca. 7,5 timer.

Les mer om lading her

Garanti

Det skal være trygt å velge el-varebil fra BYD. Din nye BYD T3 selges med batterigaranti på 8 år/160.000 km. 

Alle biler er understellsbehandlet med Tectyl i Norge, som beskytter bilen din mot rustdannelse og gir den forlenget levetid. Dette er inkludert i prisen. 

Prisliste og teknisk informasjon

Klikk på linken under for prisliste og teknisk info om BYD T3 elvarebil.

*Rekkevidde påvirkes av mange variabler som kjøremønster, temperatur, lufttrykk i hjul og mer. Oppgitt rekkevidde er basert på WLTP urban syklus. Klikk på linken for komplett oversikt over rekkevidde og teknisk informasjon. Du kan lese mer om rekkevidde og forbruk her. Ønsker du å vite mer om lading kan du klikke her.