Interessert i BYD Han? Bestill prøvekjøring her
Lukk

Prøvekjør BYD Han

Bestill en helt uforpliktende prøvekjøring i dag.

Prøvekjør nybil (popup)

Bestill en helt uforpliktende prøvekjøring i dag.

 • Bestill prøvekjøring

 • Kontakt en selger

 • Prøvekjør BYD Han

  Prøvekjør nybil

  Bestill en helt uforpliktende prøvekjøring i dag.

  Ønsker du en prat om BYD Han

  Kontakt en selger

  Send inn ditt telefonnummer så ringer vi deg.

BYD Han

Kraft som imponerer! BYD Han er en helelektrisk, sporty og høyteknologisk sedan, med rask respons og ekte luksusfølelse. Den kommer med fem seter og 4x4 som standard.

 • Pris fra: 582.700.-
 • Rekkevidde WLTP *: 521 km
 • 0-100 km/t 3,9 sek
 • Batterikapasitet 85,4 kWt
 • Topp hastighet 180 km/t
 • Leveringsklar 4.kvartal 2022

Helelektrisk og sporty, med rask respons og ekte luksusfølelse. BYD Han lanseres i Norge høsten 2022!

Han kommer med BYD sitt ultrasikre Blade-batteri som standard, og regnes for å være et av bransjens sikreste batterier. Det gir en batterikapasitet på 85,4 kWt.

Den spreke sedanen har to elektriske motorer, og den kombinerte kraften i motorene leverer totalt 516 hestekrefter med en akselerasjonsfart fra 0-100 km/t på 3,9 sekunder. Rekkevidden er oppgitt til 521 km (WLTP kombinert). Kombinasjonen av lang rekkevidde og firehjulstrekk gjør BYD Han til en godt egnet bil for både by, bygd og fjellet!

BYD Han er spekket med utstyr som bidrar til en bedre kjøreopplevelse. Den kommer blant annet med 360 graders kamera, Head up-display, parkeringssensor foran og bak, panorama soltak, trådløs mobillader og oppvarmet skinnratt.

Sikkerheten til deg og dine er også godt ivaretatt i BYD Han. Sedanen kommer blant annet med Adaptive Cruise Control, filvarsling, elektronisk stabilitetskontroll, blindsonevarsling, skiltgjengkjenning og automatisk nødbrems.

 

Interiør

På innsiden kommer BYD Han med et romslig og stilig interiør, som oser luksus- og kvalitetsfølelse. Interiøret består blant annet av flere skjermer – inkludert en stor roterbar hovedskjerm til infotainmentsystemet.

Dersom du velger blå, rød eller grå eksteriørfarge på bilen, leveres den med mørkebrunt interiør med treverk. Velger du derimot sort eller hvit eksteriørfarge på bilen vil den bli levert med lysebrunt interiør med karbondetaljer.

Batteri og lading

BYD Han kommer med BYD sitt egenutviklede Blade-batteri som standard, som regnes for å være et av bransjens sikreste batterier.

Batterier har en kapasitet på 85,4 kWh. BYD Han tar 6,6 kW på AC-lading og 120 kW på DC-lading. Varmepumpe er standard.

Farger

Bildegalleri

 • Faktisk rekkevidde avhenger av kjørestil, hastighet, bruk av komfort- og tilleggsforbrukere, utetemperatur, antall passasjerer, bagasje, felgstørrelse, tilhengervekt og topografi. Den laveste verdien omfatter også kjøring med moderat hastighet på motorvei og kjøring ved lave utetemperaturer om vinteren.