Interessert i BYD Tang? Bestill prøvekjøring her
Lukk

Prøvekjør BYD Tang

Bestill en helt uforpliktende prøvekjøring i dag.

Prøvekjør nybil (popup)

Bestill en helt uforpliktende prøvekjøring i dag.

 • Bestill prøvekjøring

 • Kontakt en selger

 • Prøvekjør BYD Tang

  Prøvekjør nybil

  Bestill en helt uforpliktende prøvekjøring i dag.

  Ønsker du en prat om BYD Tang

  Kontakt en selger

  Send inn ditt telefonnummer så ringer vi deg.

BYD Tang

BYD Tang er en stor og romslig SUV, 7-seter og ekte 4X4. Vil du prøvekjøre BYD Tang? Ta kontakt for booking av time.

 • Pris fra kr: 692.800,-
 • Rekkevidde WLTP *: Inntil 528 km
 • Mulighet for: Hengerfeste & takstativ.
 • Prisliste (PDF)Se og last ned her

Er du på utkikk etter en romslig familiebil med 7-seter, 4×4 og lang rekkevidde? Da kan den SUVen fra BYD være el-bilen for deg!

BYD Tang er en romslig el-bil. SUVen har 528/400 km rekkevidde (WLTP), 4×4 og et høyt utstyrsnivå. Hvis du skal på fjellet eller trenger å få med deg ekstra last, så er det også mulighet for tilhengerfeste og takstativ. BYD Tang har en hengervekt på 1500 kg og hele 509 hestekrefter.

BYD Tang er ikke så kjent i Norge, derfor kan det være litt vanskelig å se for seg størrelsen på denne bilen. Bilen er ca. 15 cm. lenger enn en BMW X5. Når BYD laget bilen så ønsket de å lage en bil som har god plass til hele familien, bilen er således bare 0,6 cm. smalere enn en Range Rover.

BYD Tang er en el-bil, BMW x5 eller Range Rover er ikke el-bil. Velg en miljøvennlig og romslig SUV neste gang du skal ha bil.

BYD Tang BMW X5 Range Rover
Lengde: 487,0 cm 466,7 cm 495,0 cm
Bredde: 195,0 cm 187,2 cm 195,6 cm
Høyde: 172,5 cm 175,0 cm 186,3 cm
Akselavstand: 282,0 cm 282,0 cm 288,0 cm
0-100 km/t 4,6 sekunder 5,6 sekunder 6,6 sekunder

 

Sikkerhet og utstyr

BYD Tang EV er spekket med høyteknologisk utstyr, som for eksempel 360º parkeringskamera og trådløs lading for mobile enheter.

Sikkerhet er også i høysete gjennom hele designprosessen, Tang EV har hele 15 aktive og passive sikkerhetssystemer som for eksempel nivå 2 ADAS-systemer (Advanced Driver Assistance System).

Dette inkluderer blant annet Adaptive Cruise Control, blindsonevarsling, filskiftevarsling, kollisjonsvarsling og automatisk nødbrems.

 

Interiør

BYD Tang har klasseledende komfort; elektriske justerbare forseter som er både ventilerte og oppvarmede, med memory-funksjon.

Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys I kupeen, samt LED-belysning som kan justeres i 31 forskjellige fargetoner sørger for behagelig belysning når mørket senker seg.

Batteri

Etter mange års utvikling lanseres BYD sitt nyeste og sikreste bilbatteri til nå, Blade. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier. Dette fører til lavere vekt og lengre rekkevidde.

 

Farger

Bildegalleri

Garanti fra BYD

Din nye BYD Tang leveres i Bergen fra vår butikk på Storetveit med garanti på batteriet på 8 år/160.000 km.
Det er garanti på alle BYD biler på 5 år/100.000 km.

Alle biler levert av BYD er understellsbehandlet med Mercasol, dette gir god beskyttelse av din BYD mot dannelse av rust og dermed forlenget levetid.

 • Faktisk rekkevidde avhenger av kjørestil, hastighet, bruk av komfort- og tilleggsforbrukere, utetemperatur, antall passasjerer, bagasje, felgstørrelse, tilhengervekt og topografi. Den laveste verdien omfatter også kjøring med moderat hastighet på motorvei og kjøring ved lave utetemperaturer om vinteren.