• Kontakt en selger

 • Prøvekjør Byd Tang

  Prøvekjør nybil

  Bestill en helt uforpliktende prøvekjøring i dag.

  Ønsker du en prat om Byd Tang

  Kontakt en selger

  Send inn ditt telefonnummer så ringer vi deg.

Byd Tang

Vi har BYD Tang tilgjengelig for prøvekjøring hele uke 7, vi holder langåpent hver dag til 19.00 Er du på utkikk etter en romslig familiebil, med 4×4 og lang rekkevidde? Da kan den nye SUVen fra BYD være bilen for deg! BYD Tang er en romslig SUV som har 500 km rekkevidde (NEDC), 4×4 og et høyt utstyrsnivå. Hvis du skal på fjellet eller trenger å få med deg ekstra last, så er det også mulighet for tilhengerfeste og takstativ. BYD Tang har en hengervekt på 1410 kg. Informasjonen på denne siden er fra en 2019 modell, vi har enda ikke mottatt spesifikasjonene på bilen med det helt nye Blade batteriet.

 • Pris fra kr: 612.800,-
 • Rekkevidde (NEDC): 505 km
 • Mulighet for: Hengerfeste & takstativ.
 • Prisliste (PDF)Se og last ned her

Vi vil så raskt vi får mer informasjon fra importør ligge dette ut her!

Link til 2021 mod BYD Tang: (kan vike fra norsk modell)

 • https://www.youtube.com/watch?v=ux-GgUPrD58

Sikkerhet og utstyr

BYD Tang EV er spekket med høyteknologisk utstyr, som for eksempel 360º parkeringskamera, remote parking/driving via nøkkel (keyless entry og start), trådløs lading for mobile enheter.

Sikkerhet er også i høysete gjennom hele designprosessen, Tang EV har hele 15 aktive og passive sikkerhetssystemer som for eksempel nivå 2 ADAS-systemer (Advanced Driver Assistance System).

Dette inkluderer blant annet Adaptive Cruise Control, blindsonevarsling, filskiftevarsling, kollisjonsvarslin og automatisk nødbrems.

 

Interiør

BYD Tang har klasseledende komfort; elektriske justerbare forseter som er både ventilerte og oppvarmede, med memory-funksjon.

Et stort panorama glasstak sørger for mye naturlig lys I kupeen, samt LED-belysning som kan justeres i 31 forskjellige fargetoner sørger for behagelig belysning når mørket senker seg.

Batteri

Etter mange års utvikling lanseres BYD sitt nyeste og sikreste bilbatteri til nå, Blade. På grunn av sin optimale struktur økes plassutnyttelsen av batteripakken med over 50% sammenlignet med konvensjonelle litium-jernfosfat-batterier. Dette fører til lavere vekt og lengre rekkevidde.

 

Farger

Bildegalleri