Interessert i Honda CIVIC 5D? Bestill prøvekjøring her
Lukk

Prøvekjør Honda CIVIC 5D

Bestill en helt uforpliktende prøvekjøring i dag.

Prøvekjør nybil (popup)

Bestill en helt uforpliktende prøvekjøring i dag.

 • Bestill prøvekjøring

 • Kontakt en selger

 • Prøvekjør Honda CIVIC 5D

  Prøvekjør nybil

  Bestill en helt uforpliktende prøvekjøring i dag.

  Ønsker du en prat om Honda CIVIC 5D

  Kontakt en selger

  Send inn ditt telefonnummer så ringer vi deg.

Honda CIVIC 5D

Nye Civic 5d er spesielt utviklet for det europeiske markedet og den seneste generasjonen er radikalt forbedret på flere punkter.

 • Pris fra
 • Drivstoff
 • Ettellerannet
Les mer på honda.no

HONDA CIVIC 5D

En bil som er designet for den virkelige verden.

Honda Civic er gjennomtenkt og har fått helt ny design. Den er laget for å bli kjørt, men kan også være så mye mer. Den kan være fleksibel og endres etter dine behov, og den tilpasser seg enkelt det du vil den skal være.

Fullstendig ombygget med motorer fra den nyeste generasjonen som gir deg uovertruffen kontroll.
Femdørs Civic er bygget med et lettere og stivere chassis som gir en engasjerende kjøretur. Den har to bensinmotorer med turbo samt. Du kan velge om du vil ha manuelt gir eller automatgir på begge.

Det er en ny sporty Honda Civic i kvartalet.
Vår nye Civic Dynamic gir en engasjerende kjøreopplevelse takket være sin ergonomiske kjøreposisjon, dobbel pinjong-styring og et valg av en sporty og energisk 126PS VTEC TURBO-bensinmotor eller en effektiv og responsiv 120PS i-DTEC-dieselmotor. Åpne dørene, og du vil bli tatt imot av et interiør som gjenspeiler det sporty temaet, med skinnsetter med røde sømmer.

Den sportslige stilen til Dynamic fortsetter også på utsiden, med iøynefallende 17′ aluminiumsfelger, sportspoiler og sidekledning – til sammen gir de den et målrettet utseende. Vi har gitt den navnet Civic Dynamic av god grunn – den ser ut som om den er klar til aksjon selv når den er parkert.