Interessert i Honda CR-V Hybrid? Bestill prøvekjøring her
Lukk

Prøvekjør Honda CR-V Hybrid

Bestill en helt uforpliktende prøvekjøring i dag.

Prøvekjør nybil (popup)

Bestill en helt uforpliktende prøvekjøring i dag.

 • Bestill prøvekjøring

 • Kontakt en selger

 • Prøvekjør Honda CR-V Hybrid

  Prøvekjør nybil

  Bestill en helt uforpliktende prøvekjøring i dag.

  Ønsker du en prat om Honda CR-V Hybrid

  Kontakt en selger

  Send inn ditt telefonnummer så ringer vi deg.

Honda CR-V Hybrid

Responsiv, jevn, effektiv. Dette er tre av fordelene du vil oppdage i den helt nye Honda CR-V Hybrid. Det har tatt tid men nå er den kommet! En høyt avanserte hybridbil som gir en sømløs og engasjerende kjøreopplevelse på enhver reise.

 • Pris fra 635.300.-
 • Drivstoff Hybrid/Bensin
Les mer på honda.no

Honda CR-V Hybrid

Helt nye Honda CR-V benytter i-MMD-systemet med to motorer og er vår første hybridmodell av en standard-SUV for salg i Europa. Nye CR-V, kjent for sin førsteklasses kvalitet, allsidighet og markedsledende romslighet – bygget rundt en 2,0 liters bensinmotor med Atkinson-syklus og vårt unike hybride drivsystem – er klar til å ta deg lenger, for atskillig mindre.

i-MMD (intelligent Multi-Mode Drive)-teknologi gir eksepsjonell ytelse sammen med fremragende effektivitet. Dens aerodynamiske linjer, opprettet rundt et helt nytt chassis, gjør denne 5. generasjonen CR-V-en til en ekte førerens SUV. Når du er inne i den, vil du nyte et luksuriøst og sofistikert interiør som viser det nyeste innen hjelpemidler og infotainment sammen med komfort, plass og allsidigheten som CR-V er kjent for.

I-MMD-systemet (Intelligent Multi Mode Drive) finner ut hvordan du kan bruke drivstoff og elektrisk energi mest mulig effektivt. Det betyr at sjåføren ikke trenger å veksle manuelt mellom de tre kjøremodusene; elektrisk drift, hybriddrift og motordrift.

Hvordan hybridsystemet fungerer under elektrisk drift

Under elektrisk drift får fremdriftsmotoren kraft utelukkende fra batteriene, noe som gir svært stillegående kjøring og lave utslipp.

Hvordan hybriddrift fungerer

Under hybriddrift leverer bensinmotoren strøm til den elektriske generatormotoren, som igjen gir strøm til den elektriske fremdriftsmotoren, slik at eventuell overskytende kraft fra bensinmotoren blir ledet tilbake gjennom generatoren for å lade opp batteriene.
Hvordan hybridsystemet fungerer under bensinmotordrift
I motordrift blir hjulene drevet av bensinmotoren, med ekstra kraft fra elmotoren når det trengs, for eksempel ved forbikjøringer.

Din CR-V HYBRID – Legg til det personlige preget.

Det er mange måter å gjøre CR-V Hybrid litt mer «deg». Velg enten det brede utvalget av individuelle elementer eller velg en spesialdesignet tilbehørspakke. Du vil være i stand til å gi bilen din personlige detaljer som virkelig gjør den din.