Interessert i Honda CR-V? Bestill prøvekjøring her
Lukk

Prøvekjør Honda CR-V

Bestill en helt uforpliktende prøvekjøring i dag.

Prøvekjør nybil (popup)

Bestill en helt uforpliktende prøvekjøring i dag.

 • Bestill prøvekjøring

 • Kontakt en selger

 • Prøvekjør Honda CR-V

  Prøvekjør nybil

  Bestill en helt uforpliktende prøvekjøring i dag.

  Ønsker du en prat om Honda CR-V

  Kontakt en selger

  Send inn ditt telefonnummer så ringer vi deg.

Honda CR-V

Utvikler på alle måter. Neste generasjons Honda CR-V – raffinerte linjer og romslig interiør. Med basis i en responsiv 1,5 liters VTEC TURBO-motor – og manuell eller CVT automatisk girkasse etter ønske – er den klar til å ta deg dit du vil.

 • Pris fra 579 700.-
 • Drivstoff Bensin
Les mer på honda.no

Utforsk åpne steder Bygget for å tilpasse seg med øye for komfort.

CR-V-en har blitt designet på nytt med jevne, strømmende linjer som alltid fanger oppmerksomheten. Vi har også skapt et interiør som er imponerende; som omringer deg med en luksuriøs, luftig følelse og god benplass til alle i bilen. Hver tur er en nytelse, og dersom du trenger ekstra plass til å frakte store gjenstander, har CR-V-en kapasiteten til det.

Kraften til å bevege deg Innstilt for den åpne veien

Overflod av ytelse leveres fra vår avanserte 1,5 VTEC TURBO-motor via en 6-hastighets manuell eller 7-hastighets CVT automatisk girkasse. Kombinert med den nye undervognen er kjøreopplevelsen agil med et sporty preg. Helt nye CR-V tar deg til reisemålet ditt med absolutt finesse og komfort – bare pek på horisonten og dra!

Bredere apell

Vår neste CR-V vil bli tilgjengelig med et nytt, avansert, hybrid drivverk.
Nå blir verdens favoritt-SUV enda mer relevant for dagens kjøreforhold med et intelligent, høyavansert hybrid drivverk. Leverer en sømløs og engasjerende kjøreopplevelse uansett hvor du vil dra, med kombinasjonen av sportslig ytelse, høy økonomi og lave utslipp.

Ta det videre . Tilføy det personlige preget.

Det er en rekke måter å gjøre den helt nye SUV-en litt mer personlig. Vi har et utvalg av tilbehørspakker i tillegg til en rekke individuelle gjenstander. Du får mulighheten til å gi nye CR-V den ekstra, iøynefallende skarpheten med de små særpregene som virkelig gjør den personlig.