Interessert i Honda HR-V? Bestill prøvekjøring her
Lukk

Prøvekjør Honda HR-V

Bestill en helt uforpliktende prøvekjøring i dag.

Prøvekjør nybil (popup)

Bestill en helt uforpliktende prøvekjøring i dag.

 • Bestill prøvekjøring

 • Kontakt en selger

 • Prøvekjør Honda HR-V

  Prøvekjør nybil

  Bestill en helt uforpliktende prøvekjøring i dag.

  Ønsker du en prat om Honda HR-V

  Kontakt en selger

  Send inn ditt telefonnummer så ringer vi deg.

Honda HR-V

Nye HR-V er en fryd for øyet og fantastisk å kjøre. Du får en sofistikert bil med utsøkte kjøreegenskaper i et sporty og gjennomtenkt førermiljø.

 • Pris fra 334 800.-
 • Drivstoff Bensin
Les mer på honda.no

Stylet til å overvelde

På HR-V møtes vakkert utseende og praktisk design.

HR-V sine særegne støtfangere og den stilige frontgrillen gjør at den har en målrettet tilstedeværelse på veien. Den er også formet med bølgende kurver, skjulte dørhåndtak bak og 17″ lettmetallfelger som gir en uanstrengt sporty fasong. Hvem skulle tro at den er full av massevis av nyttig plass?

Imponerende linjer med en premiumfølelse tvers igjennom.

Nye HR-V har et forfriskende, sporty design som flyter fra fronten til baksiden. Det romslige interiøret gir deg en unik opplevelse som gir en luftig og behagelig atmosfære for deg og passasjerene dine.
Atletisk og økonomisk.

HR-V byr på responsiv kjøring med høy effektivitet. Denne populære SUV-en vil snart være tilgjengelig i en enda mer sportslig versjon: en nytt 1,5 VTEC TURBO-alternativ kommer våren 2019.
Legg til det personlige preget.

Det vil være en rekke måter å gjøre HR-V litt mer «deg». Som en start er det et utvalg av tilbehørspakker – inkludert en stilig Aero-pakke som virkelig skiller den ut fra mengden – sammen med en rekke individuelle elementer for å tilpasse interiøret. Du får muligheten til å ta din nye HR-V til neste nivå med personlige detaljer som virkelig gjør den til din.