Interessert i Honda Jazz Hybrid? Bestill prøvekjøring her
Lukk

Prøvekjør Honda Jazz Hybrid

Bestill en helt uforpliktende prøvekjøring i dag.

Prøvekjør nybil (popup)

Bestill en helt uforpliktende prøvekjøring i dag.

 • Bestill prøvekjøring

 • Kontakt en selger

 • Prøvekjør Honda Jazz Hybrid

  Prøvekjør nybil

  Bestill en helt uforpliktende prøvekjøring i dag.

  Ønsker du en prat om Honda Jazz Hybrid

  Kontakt en selger

  Send inn ditt telefonnummer så ringer vi deg.

Honda Jazz Hybrid

Den splitter nye Jazz-serien er her med en avansert e:HEV-hybridmotor og et dynamisk, moderne utseende. Romslig på innsiden og kompakt på utsiden, ganske enkelt den komplette, smarte bilen. Velg mellom den raffinerte og stilige kombien Jazz eller nye, aktive Jazz Crosstar med sin SUV-inspirerte design samt et utvalg av nye karosserifarger, også alternativer med to nyanser.

 • Pris fra 290.400.-
 • Drivstoff Hybrid
Les mer på honda.no

Ditt valg!

Den splitter nye Honda Jazz og Jazz Crosstar har det samme avanserte hybride drivverket, men sin egen personlighet. Uansett hvilken du velger, vil du snart oppdage at den egentlige skjønnheten ligger i måten den kjører på.

Kjør Hybrid, velg Jazz.

Jazz-serien er utviklet av ingeniører som har over 20 års erfaring med hybridteknologi, som kjenner faget inngående og som brenner for å redusere utslipp, øke effekten og redusere kostnader.

Plass til livet

Hvis du liker den utvendige siden av nye Jazz, vil det innvendige skape enda mer entusiasme.  Hele designet har fokus på detaljer og komfort. Åpen og lett, med panoramautsikt over veien fremover. Den ergonomiske utformingen gir mer plass til deg, passasjerene og eiendelene dine.